In my head

Entry About Tuto
Friends Follow D'Board


  • Heyyo guys!! welcome to my world! ;) !
    "Vampire"



Owner

Contact Me

Talking Ben

credits
1:18 AM | 0 ELSA(s)
masalah !!

hye and salam 1 blogger !!
masalah , masalah , masalah...
berserabut kepala hotak aq memikirkannya.. aihh !!
pening memikirkan masalah 2 org kawan aq ni ..
masalah kecil , dowg besar2 kan.. bila masalah tu da jd besar , aq juga yg korang cari..
bila aq bagi nasihat , korang xnk dgr.. aq rasa nk hempuk je korang 2 ekor ni..
elok lha tu masing2 ego.. xnk mengalah...
kalau salah seorang daripada korang xnk mengalah , smpai bila2 masalah ni xakn selesai..
yg c laki x habis2 nk layan egonya tu..kan xpasal2 kena maki dengan aq..
yg c pompuan plak nk nangis je keje..aq pn da kering idea nk nasihat an korang berdua ni.. bila aq buat xtahu dgn korang , korang ckp aq xd perasaan plak..
aih!! serabut , serabut !!
sumpah !! susah gila babi seyh nk nasihatkan 2 orang yg ego dlam satu masa..
aq yang tension..

kalau macam ni lha masalah org couple , err.. ngeri aq nk couple2 ni..
bagi aq single is better babe.. no man no cry!!  air mata aq pn jimat.. haha


to aien & achik : seriously aq cakap , korang kena bg masa antara satu sama lain.. korang kena cool kan diri korang dulu..
then , korang slow talk lha antara satu sama lain.. itupun kalau korang still sayang dgn hbgn korang yg da 3 tahun lbih ni..  kalau x, better korang buat haluan masing2.. 

0 Comments:


Post a Comment