In my head

Entry About Tuto
Friends Follow D'Board


  • Heyyo guys!! welcome to my world! ;) !
    "Vampire"



Owner

Contact Me

Talking Ben

credits
4:26 PM | 0 ELSA(s)
kenapa semuanya berubah??

hye and salam 1 blogger..

knape dgn tjuk entri diatas??  actually, aq sendiri pn xtw knape dgn org sekeliling aq.. dowg berubah dgn mendadak.. aq xtw ap silap  roommate aq smpai dy xnk tegor roommate aq.. aq and org lain yg kena tempiasnye sekali..  pdhal, smlm kitorng oke je.. why?? if roommate or aq ad  buat slah, just bg tw je lha.. xpyh nk pendam or sisihkan dy smpai begitu sekali.. please lha fikir secara matang.. kitorg tegur ko dgn cara baik, ko wt endah xendah.. aq bukan hadap sgt dgn ko.. but, please la fikir perasaan org lain kalau ko buat begitu at dorg.. jgn disebabkan salah seseorang, org lain yang kena tempias.. ini tak adil weyh.. aq terkilan sangat2 kenapa kau berubah dgn mendadak..  pdhal, hari ni je kita last bersama.. then, esok kita da cuti sem.. sem depan belum tentu kita still jumpa or x..  aq berharap sgt2, hubungan persahabatan yg kita jalinkan ni xberakhir smpai sini.. aq nk kita kwn smpai mati.. kenapa kau berubah?? kitorang perasan tentang perubahan kau ni since roommate aq balik dr keluar dating dgn her boyfriend semalam.. since tu ko xlepak dlm bilik kitorg.. and since tu juga ko xbertegur dgn kitorg.. ap salah kitorg at ko??smpai ko sanggup buat kitorg mcm ni.. kenapa?? setahu aq, aq xd pn buat masalah dgn ko.. roommate aq pn cm tu.. dgn kak an, kak tyra, wahidah and j. lo ko oke pulak. but dgn kitorg ko langsung x bertegur sape.. kenapa?? kitorang dtg lepak bilik ko pn ko xnk tegur kitorang.. macam kitorang ni ad buat salah besar dengan ko.. kenapa xnk bagitahu kitorang?? kalau ko da xnk berkawan dgn kitorang pn , kitorang da xkesah.. itu hak ko.. cuma kitorang terkilan sgt2.. before jd mcm ni, kita still boley lepak and bergelak ketawa sama2..  n semalam, tetiba je ko berubah.. kenapa?? ko tw x, aq terkejut sangat2 dgn perubahan ko ni.. then, perubahan ko ni ketara sangat2.. kalau org lain xperasan, xpe lha juga.. masalahnye, smpai org lain tnye kitorang kenapa dgn ko.. kitorang sendiri pn xtahu dgn ko.. kitorang xtahu nk jawab macam mana lagi.. perlu ke ko layan kitorang dgn mcm ni sekali?? ap salah kitorang?? ya Allah, tolong la ya Allah.. kembalikan lha semula keadaan yg dulu.. aq tidak mahu keadaan yg sekarang.. aq xkuat nk hadapinya... kehilangan seorang kawan lebih perit daripada kehilangan seorang pakwe.. aq syg sgt2 dengan kawan2 aq.. tolong la berbaik semula antara satu sama lain.. kalau ko layan kitorang macam ni hnya disebabkan pakwe ko tu, terus terang aq ckap kitorang xtahu ap2 pn.. walaupun pakwe ko tu mesej and call kitorang, kitorang xpernah layan.. aq confuse dgn keadaan macam ni.. hanya disebabkan ini, aq xly nk fokus kepada study.. ya Allah !! tensionnye.. aq xd sesiapa at sini nk luahkan perasaan or problem aq.. hnya ko je yg memahami aq selain bestfriend aq.. tp, sekarang ko da berubah sangat2..  kenapa?? aq harap petang or malam ni or esok hubungan kita kembali seperti biasa.. aq harap sangat2.. aq xmampu nk tengok hubungan kita berakhir.. aq xnk kehilangan kawan2.. :')

0 Comments:


Post a Comment