In my head

Entry About Tuto
Friends Follow D'Board


  • Heyyo guys!! welcome to my world! ;) !
    "Vampire"



Owner

Contact Me

Talking Ben

credits
9:35 PM | 0 ELSA(s)
jenis2 kawan

salam 1 blogger !!
just want to share what i've got..

KAWAN CHIPSMORE => kawan macam ni sekejap ada, sekejap tak ada.          Hairan juga dia pergi mana. Kena tangkap dengan bunian ke??

KAWAN BUAYA     => dia ni macam buaya. suka makan orang. means, kawan makan kawan.


KAWAN PERFUME   => time wangi je dekat dengan kita, time busuk menjauh. means, time senang dengan kita, time susah dia tinggalkan kita.


KAWAN PISAU     => mulut dia tajam macam pisau sampai kita pun takut nak cakap lebih-lebih dengan dia.


KAWAN CHOCOLATE => adeh ! mulut dia manis gila macam coklat. dia pakai ilmu apa??


KAWAN KAYU      => dia ni tunggul. orang cakap apa pun dia buat derk je. 


KAWAN SPAN      => lembut. seorang yang sopan santun. memang lembut tahap gaban. suara pun ayu je.


KAWAN DURI      => dia ni suka sakitkan hati kita. so, dia ni adalah salah satu spesies duri di dunia.


KAWAN KAUNSELING=> yang ni kerja dekat JABATAN KEBAJIKAN kowt. semua benda dia nak tahu. adeh !


KAWAN IBU       => sebijik macam ibu kita ! selalu ada ketika kita susah dan senang. kawan macam ni la semua orang nak. 




#kawan GEMBIRA senang dicari, kawan MENANGIS susah dicari.
SMILE ALWAYS ! :)


note : "jadilah kawan yang mampu menegur sahabat kita apabila mereka melakukan kesalahan. Berkatalah benar walaupun pahit. InsyaAllah itu kawan yang terbaik !" 
 
 

0 Comments:


Post a Comment