In my head

Entry About Tuto
Friends Follow D'Board


  • Heyyo guys!! welcome to my world! ;) !
    "Vampire"



Owner

Contact Me

Talking Ben

credits
12:36 PM | 0 ELSA(s)
errrr :')

salam 1 blogger !
hye2 ! rasanye da dekat 2 bulan xupdate blog ni. da bersarang pun.. kesibukan melanda diri ini..

hmm.. actually xtahu la sejak 2 menjak ni xd rse nk bljr.. rse nk extend or quit je dr sini. tension dgn keadaan sekeliling n classmates.

td, bru je balik dr jumpa dgn sir. dy tnye knpe da lama skip class. so, kitorang bgtw je la reason npe xdtg kan. yg paling xsngke n d'jangka, sir bgtw ad la sorang makhluk dlm class tu xpuas hati dgn aq n ika. canang cte pasal kitorang at sir. eh , hello !! korang xtw ap2 xpyh nk canang2 cte la weyh. aq rse nk sepak je korang ni. korang tw ke ap sebab kitorang skip class? korang xtw, better korang diam la ! if kitorang xdtg class, ad susahkan hidop korang ke?? ad kacau hidop korang ke?? ke korang jeles dgn kitorang?? xpyh nk jeles sgt la weyh. xd faedah pun. buang mse je. drpd korang jeles2 dgn life kitorang, better korang jge life korang tu. xpyh nk nyibok hal luar dlam kitorang. semua bnda korang nk bgtw org. oh ya ! knpe erk, ko xbgtw sir sbb kitorang xdtg class?? bkn ke tu tugas pnlong class rap? sdgkn kitorang call n msg ko bgtw knpe kitorang xdpt dtg class. yg paling aq xsngka, ko sendiri dtg bilik kitorang. ko sendiri tgk mcm mana dgn keadaan kitorang. woi pompuan ! semua org ad masalah tersendiri la. n xsemua org nk share prob dgn org lain. so, xpyh nk judge org la melainkan diri ko tu da perfect. nobody perfect la siakk !! korang xrse ap yg kitorang rse, boley la korang ckp n canang cte yg bukan2. disebabkan mulut korang yang xabis2 nk canang cte pasal kitorang, org yg xbersalah pun dibabitkan. eh korang ! korang xrse bersalah ke?? ap la nasib dpt sekelas dgn korang. aih ! dugaan dugaan ! hanya mampu bersabar dan tersnyum dgn dugaan ini. hope sgt  korang berhenti dgn perbuatan korang ni. korang dpt ap, if dpt jatuhkan kitorang sekali pun. xdpt ap2 pun weyh.  aq da malas gaduh2 n pukul org. cukup la da 2 sem nama aq naik ! hope this sem nama aq xnaik. aq da malas nk bersuara or maki hamun. sbb aq tw, ble aq da marah korang xkn ly kawal kemarahan aq. aq da xnk pukul anak org smpai teruk. cukuplah! thanks for everything ap yg korang da buat. appreciate it ! 1 mse aq akan bagi reward at korang. reward yg membuatkan korang igt smpai ble2. that's all ! need time to rest n releast tension !

please take note ! aq akan bersabar selagi aq boley. but, if tangan or kaki aq naik at muka korang tlg jgn tnye kenapa. sbb bila korang tnye, aq xkn jwb. tp, aq akan tambah lagi. sekian !

0 Comments:


Post a Comment