In my head

Entry About Tuto
Friends Follow D'Board


  • Heyyo guys!! welcome to my world! ;) !
    "Vampire"



Owner

Contact Me

Talking Ben

credits
2:55 PM | 4 ELSA(s)
kehilangan...

assalamualaikum ! lama sudah x update news at sini.. KEHILANGAN? mungkin tajuk entri kali ni sesuai dgn ap yg aq rasa sekarang ni. aq xtw kenapa aq rasa kehilangan yg teramat sangat. since dpt berita yg  si dia akan berpindah mulai sem depan and maybe aq pernah lalui benda ni. aq terasa banyak perubahan pada diri aq. sampai family sendiri tegur. "ko da banyak berubah. why? ada masalah ke?". sometimes aq sendiri xtw kenapa dengan diri aq. aq banyak mendiamkan diri. maybe disebabkan dia ingin pergi , aq terasa kehilangan sangat2. aq xnk kehilangan sahabat sebaik dy yg selalu ad time aq susah mahu pun senang. always together and always give me advice bila aq rasa malas sangat2 nk belajar. dia yang x pernah jemu untuk menegur aq if aq buat salah. even dy jenis yang sangat sensitif aq suka sangat berkawan dengan dia. sebab dia xpernah memilih harta and rupa dalam bersahabat. aq mulai rapat dgn dia since sem 1. seriously, first time berkawan aq rasa malu sangat2 nak berkawan dengan dia. mungkin sebab dia anak orang kaya, cantik dan pandai. sometime aq sendiri rasa aq ni xlayak jd seorang kawan utk dia. aq xnk dia pindah but, ap boley buat sebab dy sememangnya kena pindah. nak tak nak aq kena terima. sepanjang usia persahabatan kita, banyak kenangan manis untuk dikenang. aq akan simpan kenangan sepanjang kita berkawan. 
babe ! aq xkn pernah sesekali lupa kenagan kita time ko buat suprise time birthday aq time sem 1 dulu. even kita baru kenal kita da rapat sangat2. aq da anggap ko macam adik beradik aq sendiri. babe ! seriously aq cakap ko lah kawan yang terbaik yang pernah aq jumpa even kawan baik aq time sekolah pun xmacam ni weyh. babe ! firstly, aq nak minta maaf sangat2 if ko ada terasa dengan aq sepanjang kita berkawan. serious aq malu nak cakap, aq sayang ko sangat2 ! *tutupmuka* aq tahu aq xpernah ungkap perkataan 'sayang' at kawan2 aq. ko pun sendiri tahu kan aq ni jenis yang macam mana. :) babe! aq nak ko jaga diri at sana and jangan mudah percayakan orang yang baru ko kenal hati budi. jangan tunjukkan sikap ko yang sometime be**** tu at orang sebab senang orang nk pergunakan ko. and last sekali, aq harap hubungan persahabatan kita kekal even kita berjauhan. babe! seriously, aq takut nak lalui kehilangan kawan atau boley dikatakan sahabat untuk sekali lagi. aq da pernah rasa kehilangan sahabat macam ko ! mungkin ko tertanya2 apa reason aq dgn ayat aq tu kan? actually, aq ada sorang sahabat. sikap and perangai dy macam ko! aq berkawan dengan dia since kecik lagi. aq berkenalan dgn dy time hari keluarga uitm. 7 tahun berkawan dengan dia sehinggalah time da nk upsr dia kena pindah. after dia pindah, selama sebulan juga kitorang contact and after one month, tetiba kitorang lost contact sampai sekarang. sampai sekrang aq still mencari dy. dy hilang macam tu je tanpa khabar berita. aq rindu dy sangat2 weyh!! babe! benda ni aq xpernah cerita at sape2 kecuali kau ! bkn senang aq nk cerita bnda ni. aq cerita at kau ni pun sebab aq xnak hubungan persahabatan kita jadi macam hubungan persahabatan aq and dia. 
babe ! take care k! anything selalu la update k ! 
btw, thanks sbb sudi jadi kawan aq! buruk baik aq ko terima ! thanks sangat2 ! ;)
sayang ko babe ! ;*

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jangan sedih sedih bebssss. InsyaAllah Allah ada plan yang lagi baik in future. Mesti ada hikmah disebalik semua ni. Keep calm and hv faith in Him. Afterall Allah knows best. Take care love :*

Blogger sufiah mt said...

Nth la. Byk dugaan yg melanda skrg ni. Hmm. Thanks bebeyh! U too. Take care too !! :)

Anonymous Anonymous said...

Aww, Aku tahu kau boleh punya! Chaiyok girl! :)

Blogger sufiah mt said...

Insha Allah.. i'll try.. thanks anis amiwah! ;pp


Post a Comment