In my head

Entry About Tuto
Friends Follow D'Board


  • Heyyo guys!! welcome to my world! ;) !
    "Vampire"



Owner

Contact Me

Talking Ben

credits
4:51 PM | 0 ELSA(s)

assalamualaikum and salam 1 rejab.
berakhir sudah bulan April ! eh ! hai May ! ;D
oopss ! terlebih sudah.

alhamdulillah, terima kasih ya Allah kerana kau kurniakan seorang cousin yang memahami dan seorang yang penyayang. actually, aq baru je balik dari keluar jenjalan dengan dia.. mula2 kena keje. then, aq terbangun lewat gara2 layan bola! choii ! xsangka ad hikmah aq datang lewat. aq diberi cuti.. yeayyy !! then, apa lagi aq call la cousin aq ajak hang out.. hehe. dari pagi sampai la sekarang baru teringat nak balik rumah. shopping punya pasal semua benda tak ingat. at least, kurang sikit tension aq ni.. firstly, kitorang pergi company Aidijuma nk borong tudung punya pasalkan. lagipun natang tu tengah sale. lagi2 aq guna kad pelajar, lg la dapat diskaun.. hehe.. lepas penat pegi sana, pergi lepak at KL.. sampai2 sana tak tahu nak buat ap. tengah buat keje gila at tepi jalan boley plak aq nampak ex aq. aihh ! makin handsome + cute ko sekarang eh ! semoga bahagia dengan si dia! :) alang2 da jumpa apa lagi melepak la xingat dunia. hihi.. aq rindu nak lepak and buat keje gila dengan ko weyh ! ;D insyaAllah, ada masa kita jumpa lagi k! then, tengah sedap2 usha mamat handsome + single boley plak cousin aq ni meroyan nak pergi mph. katanya nak borong novel. ha ! amek kau! aq2 sekali borong novel xingat dunia. nasib bawak kereta. if naik train, mau x patah tangan nk bawak beg. last sekali, tengah sedap2 jalan at paradigm mall, kebetulan ada sale. so, apa lagi! aq borong la segala benda yang tengah sale.. hehe. baju, kasut, perfume dan seumpama dengannya.. ;D btw, thanks babe sebab buat aq happy. thanks a lot. ;) ko ajak aq keluar, aq yang kene belanja. choii ! Bertuah punya cousin!! haha. x kesah la dengan semua tu.. yang penting aq happy ! thanks again. ;)





0 Comments:


Post a Comment